Blog 2: Bloggen met terugwerkende kracht. Politionele acties in Indië en nieuwe media?

April 3, 2012 Hilma Bruinsma No comments exist

Er zijn al zoveel gegevens, eigenlijk moet ik met terugwerkende kracht bloggen. Het meest opmerkelijke is, dat zodra ik mensen vertel dat ik met de brieven van mijn ouders uit de naoorlogse tijd in Indië aan de slag ben, is er volop belangstelling. Er zijn zoveel mensen die op een of andere manier met Indië zijn verbonden. Of met andere oorlogssituaties, altijd zo vanzelfsprekend in associatie aan elkaar te verbinden.

Met de belangstelling komen de tips en suggesties, waarom ga je niet…

Veel van die suggesties volgde ik al op.

Uiteindelijk haalden de positieve en enthousiaste reacties tijdens de signeersessie van Keerkring op 17 maart me over de streep, er zijn echt mensen die het proces van Taboe in het theemeubel willen volgen. Zo ontstond het idee om een blog bij te houden over de vorderingen van Taboe in het theemeubel.

En ja, daar is ’t ie dan: ook ik moet me verdiepen in een goed gebruik van Facebook, LinkedIn en Twitter, om de vindbaarheid naar de blog op mijn website te vergroten.

Heb intussen alle Gmail adressen in mijn LinkedIn 4 x bestookt met wil je linken, terwijl ik dacht bezig te zijn met inloggen…. Op Facebook waarschuwingen gekregen, zoals jij het doet is niet de bedoeling…. ! O, wat klungelig, hoe desperaat kun je zijn, zie je me roepen? De haast!

Heb inmiddels een training Schrijven-voor-nieuwe-media gevolgd.

Hoe dan ook, deze week hoop ik dat ik met Twitter in de lucht ben, komt dat zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *